Kollega till programteamets resursmobilisering
Hand in Hand Sweden

Hand in Hand Sveriges vision är en värld där varje människa har kraft och förmåga att ta sig ur fattigdom och där kommande generationer kan utvecklas och bidra till en hållbar framtid. 

Sedan starten 2003 har vi bidragit till att skapa över 10 miljoner jobb genom att träna framför allt kvinnor att starta företag. Majoriteten av gräsrotsentreprenörerna driver informella mikroföretag på landsbygden i Kenya, Tanzania, Zimbabwe, Afghanistan och Indien.

Vi söker nu en Programme manager/projektledare till programteamet som ska:

  • Bygga relationer med institutionella givare och stora stiftelser för att samla in medel för att få fler kvinnor och ungdomar ut ur fattigdom.
  • Stötta Hand in Hands partnerorganisationer i att utveckla, designa och hantera evidensbaserade projekt och programinsatser som ger positiva resultat för fattigdomsbekämpning genom entreprenörskap och jobbskapande, mänskliga rättigheter, jämställdhet samt miljö och klimat.
  • Bidra till den övergripande utvecklingen av vår programverksamhet samt ansvara för handläggning av en programportfölj för att säkerställa kvalitet, PMEAL och efterlevnad av avtal med givare.
  • Stödja kommunikations- och insamlingsteamen med kunskap och information från programverksamheten.
  • Utveckla Hand in Hands position och bidrag till biståndsdebatten.
  • Är du intresserad av att ingå i ett dynamiskt och mångsidigt team i Stockholm? Läs mer om vilka erfarenheter du behöver här:

https://www.handinhandsweden.se/nyheter/programme-manager-projektledare/