Annonsera

Hej arbetsgivare inom ideell sektor!

Nå tusentals människor som vill jobba i idéburna organisationer – ideellajobb.se har fler än 200 000 besökare per år och kan beskrivas som civilsamhällets jobbsajt. Klicka på knappen ”Lägg till jobbannons” och följ stegen där du får beskriva vem det är ni söker. Ideella jobb är en unik jobbsajt för betalda tjänster eller praktikplatser inom den ideella sektorn och civilsamhället. Dina annonser sprids även på LinkedIn, Facebook och Twitter, helt utan extra kostnad. Läs mer om våra olika annonsalternativ här nedanför!

 

Om att annonsera på ideellajobb.se

Vi godkänner endast jobb och praktikplatser i idéburna organisationer (stiftelser, trossamfund, ideella föreningar, sociala företag och SVB-bolag). Vi godkänner inte politiska partier eller partiernas ungdomsförbund. Vår granskning tar oftast 1-2 arbetsdagar. Om din annons inte godkänns och du valt att betala med kort kommer vi att återbetala dina pengar i samband med granskningen. Om du valt faktura som betalningsalternativ makulerar vi fakturan. Läs våra användarvillkor här. Annonsen läggs upp direkt efter godkännande och sprids då också via LinkedIn, Facebook och Twitter.

I samband med betalningen kommer du att få en orderbekräftelse skickad till din epost från Payson. Om du väljer att betala med kort kommer du även att få ett kvitto på ditt köp från Payson. I annat fall fungerar orderbekräftelsen som ditt kvitto, i enlighet med distanshandelslagen. Du kan välja att betala mot faktura, men endast som privatperson, då Payson tyvärr inte godkänner ideella organisationer som fakturakunder.

Annonsen kan ligga ute i max 30 dagar. Inför avpublicering kommer ett erbjudande skickas till den epost som registrerats i samband med köpet om att förlänga annonsen ytterligare två veckor för 99 kronor.

Vill du söka efter frivilliga/förtroendevalda/volontärer? Kolla in www.volontarbyran.org istället!

Vanlig jobbannons

Nå tusentals personer via sajten – dessutom sprider vi annonserna via LinkedIn, Facebook och Twitter

Pris: 499 kr (Ideella jobb är en ideell verksamhet och fakturerar inte moms)

 

Premiumannons

Denna typ av annons syns under rubriken ”Jobb i fokus” högst upp startsidan, och såklart även bland alla andra jobb. Du kan även lägga till en egen bild för större uppmärksamhet. Få mer spridning helt enkelt!

Pris: 2000 kr (Ideella jobb är en ideell verksamhet och fakturerar inte moms)

 

Vanlig jobbannons
Premiumannons